endelig igen et erhvervsnetværk på vesterbro!

Kender du det, at man kan føle sig alene som erhvervsdrivende på Vesterbro? Nu er der endelig igen et erhvervsnetværk, som samler virksomheder med adresse eller marked i bydelen. Faktisk er ambitionen at få 20-30 Vesterbrovirksomheder med som sammen kan gøre hinanden stærkere.

Hvad får du ud af netværket?

Vbro Business Club giver dig i første omgang to ting: 1) inspirende oplevelser og 2) en mulighed for at vende de udfordringer, du har med andre i samme båd. Det får du fra allerførste møde.

Men ambitionen er at give dig endnu mere. Netværket skal nemlig også være en mulighed for at skabe mere salg og forretning for dig gennem samarbejde med de andre deltagere, og så er håbet også, at vi kan enes om at skabe et arrangement på Vesterbro, hvor vi giver lidt tilbage til bydelen og til gengæld som virksomheder kommer tættere på vesterbroerne.

Hvordan fungerer det?

Vi mødes 4 gange årligt i op til 3 timer. Møderne ser sådan her ud:

  • Velkomst
  • 30 minutters inspirationsoplæg fra erhvervsdrivende på Vesterbro. I 2022 skal vi blandt andet høre, hvordan man skaber en international tv-succes.
  • God middag
  • Diskussion om et emne, der optager os alle. Til første møde ser vi på de 3 største udfordringer, som man møder som erhvervsdrivende i vores kvarter.

Hvad koster det?

Prisen er 5.000 kr. ekskl. moms årligt. Det inkluderer mad, drikkevarer og oplæg. Udgiften kan trækkes fra i skat og moms.

Hvordan kommer du i gang?

Kontakt Holger Wilcks på mail til holger@vbro-racing.dk eller ring 2621 0045.